Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Вчимося правильно обирати диммер

Корисна інформація

Невелике доповнення до улюбленого світильника чи люстри – диммер. Він дозволяє зробити саме таке освітлення, яким воно має бути в даний момент. Втома після роботи вимагає напівтемряви? Будь ласка! Бажаєте почитати? Світло відразу стане яскравим! Підсвічування, що підлаштовується - знахідка для багатьох! Магазин електротоварів Profelectro готовий запропонувати кожному його варіант освітлення разом із димером!

Світлорегулятор сенсорний Legrand Celiane 400Вт (арт. 67043) з рамкою Legrand Celiane смальта металлик (арт. 69341)

По суті, диммер - це звичайний світлорегулятор. Його основне завдання – зробити освітлення комфортним для очей у конкретний момент. Кому знадобиться диммер:

  • Власнику спальні – тут можна легко міняти банальне світло на романтичне підсвічування.
  • Мешканцю дитячої: дитина спить – можна налаштувати нічне освіження, але якщо вона не спить – грає, читає, робить уроки – знадобиться більше світла. 
  • Власнику великої вітальні. Тут можна влаштувати бенкет на весь світ – і тоді потрібно багато сяючого світла для того, щоб сама атмосфера стала урочистою, а можна просто усамітнитися, щоб подивитися улюблений фільм – і для цього світло має бути більш спокійним.

Світлорегулятор кнопковий Legrand Celiane 400Вт (арт. 67081) з рамкою Legrand Celiane смальта металлик (арт. 69311)

Крім такого цілком зрозумілого завдання димери ще й економічні: за рахунок приглушення потоку світла можна легко заощадити на щомісячній оплаті електрики, а заразом продовжити службу ламп в освітлювальному приладі. Електротовари оптом – це зручно та практично, а диммер від Легранд у комплекті додасть затишку у будь-який інтер'єр.

Світлорегулятор поворотний Legdand Valena (арт. 770261) з рамкою Legdand Valena алюминий (арт. 770151) 

Як працює прилад

Всього три кнопки - і світло від найяскравішого зміниться до приглушеного. При цьому вибір правильного димера – завдання непросте:

  • Різні типи знадобляться для низьковольтних, галогенних, люмінісцентних або світлодіодних ламп.
  • Автоматичне чи механічне регулювання – ще одна особливість диммерів. Так, серія LivingLight от BTicino сама розпізнає, коли треба зробити освітлення глухим або навпаки, а Etika от Legrand вимагатиме втручання рук господаря.
  • Важливо підібрати диммер і за потужністю: скільки ламп максимально підключається до приладу, щоб він працював безвідмовно – це потрібно з'ясувати заздалегідь. 
  • Тип управління – натискання, ковзання чи поворот – теж важливий момент. Тут все залежить від особистих уподобань.

 

Світлорегулятори кнопкові Living Light Bticino антрацит (арт. L4411N) з рамками (арт. LNA4802ARLNA4802BZ)

Здається, все так просто! Але насправді для зручності користування краще проконсультуватися з грамотним фахівцем. Він, вислухавши завдання для димера, допоможе безпомилково підібрати модель під конкретні завдання, і це зробить використання димера приємним на весь період.

08.06.2017
©2011-2019 Profelectro.