Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Поради від Profelectro: підбираємо електрофурнітуру під кожен тип приміщення

Корисна інформація

Правильно підібрані та грамотно розташовані розетки та вимикачі – одна з гарантій того, що користуватися приміщенням буде справді зручно. Про базові правила розміщення електрофурнітури в будинку ми вже писали тут. У цій статті ми розповімо, як вибрати розетки та вимикачі, виходячи з призначення конкретного приміщення.

Вітальня

Кімната, в якій ви збираєтеся всією сім'єю або зустрічаєте гостей, має бути універсальною. Це поширюється і на освітлення. Якщо ви хочете пограти в настільні ігри великою компанією, вам потрібне яскраве світло. Але якщо ваші плани входить затишний вечір, підійде приглушене освітлення. Організувати таке багатофункціональне освітлення допоможе світлорегулятор.

 

Спальня

Місце для відпочинку має бути тихим, особливо для людей із чуйним сном. Коли нас мучить безсоння, навіть незначні звуки можуть стати подразниками. Один із таких – звук вимикача. Але ця проблема легко вирішується за допомогою електрофурнітури з кнопкою "slim".

Дитяча кімната

Головне, про що варто подбати в цьому приміщенні – безпека. Ні для кого не секрет, що діти прагнуть досліджувати світ довкола себе. На жаль, розетки – не виняток. Щоб бути спокійним за малюка, встановіть у його кімнаті спеціальні прилади із захисними шторками, які убережуть малюка від струму.

Ваная кімната

Це ще одне місце із підвищеним рівнем небезпеки. Тут загроза походить від високої вологості та ризику попадання води на електрофурнітуру. Тому у санвузлах обов'язково потрібно встановлювати вологозахищені розетки та вимикачі.

Веранда

Навіть у цьому приміщенні не обійтися без електрофурнітури. Принцип тут приблизно такий самий, як і в санвузлі – захищаємось від можливого попадання води. Але все ж таки веранда більш небезпечне місце з точки зору установки розеток. Тому вони повинні мати вищий клас захисту, а монтувати їх потрібно якнайдалі від відкритого простору.

Коридор

Якщо кімнати з'єднує довгий коридор, вам іноді доводиться повертатися в інший його кінець, щоб вимкнути світло. Але натомість ви можете встановитить прохідний (універсальний) вимикач і керувати одним пристроєм із різних точок приміщення.

 

30.09.2019
©2011-2019 Profelectro.