Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Міфи про систему тепла підлога: яким із них варто вірити?

Корисна інформація

Теплі підлоги вже перестали бути екзотикою, але все ще обростають різними міфами та забобонами. Чи можна вірити хоч одному з них?

Міф №1: тепла підлога – це небезпечно.

Тепла підлога не перший об'єкт, якому приписують небезпечне випромінювання. Такі ж твердження ходять і про вишки стільникового зв'язку, і навіть про роутери. Ми не можемо коментувати їхню роботу, а ось безпека системи тепла підлога гарантуємо на 100%. Усі нагрівальні елементи мають захисний екран від електромагнітного випромінювання. Крім того, продукція проходить обов'язкову сертифікацію, що підтверджується відповідними документами.

Міф №2: теплу підлогу можна встановити лише в окремих випадках.

Багато хто все ще думає, що нагрівальні елементи можна встановити тільки під керамічну плитку. У цьому обов'язково необхідно використовувати товстий шар стяжки, але це впливає висоту стель. Одним словом, суцільні незручності та обмеження.

Але насправді тепла підлога встановлюється практично під всі види покриття, в тому числі ламінат і паркетну дошку. А нагрівальні мати для сухої установки взагалі не вимагають будь-якого шару стяжки і впливають на висоту стель мінімально.

Міф №3: надто великі ризики.

Якщо з теплою підлогою виникне неполадка, доведеться знімати підлогове покриття та стяжку. З одного боку це так. Але є багато нюансів. По-перше, система тепла підлога вважається однією з найдовговічніших. Різні виробники дають свою продукцію гарантію від 15 до 25 років! По-друге, перебої у роботі системи виникають, як правило, лише через грубі порушення інструкції з монтажу та експлуатації. Тому можливість несподіваної поломки мінімальна.

Міф №4: тепла підлога – це дуже дорого.

На перший погляд, вартість системи, що складається з нагрівального елемента, терморегулятора, датчика здається великою. І це якщо не брати до уваги витрати на стяжку і теплоізоляційний шар. Але насправді з часом ви зможете навіть заощаджувати на обігріві приміщення, якщо встановите програмований терморегулятор. Саме цей пристрій дозволяє використовувати систему раціонально. Крім того, вартість централізованого опалення щороку зростає, що змушує шукати альтернативні варіанти.

А з нашими постійними акціями система тепла підлога стає ще доступнішою.

20.05.2019
©2011-2019 Profelectro.