Режим работы

Магазин Пн-Пт 09:00-17:00
Склад Пн-Пт 09:30-15:30
Сб-Нд – вихідні

Многоканальный телефон
Телефон 0800 75 19 18
Каталог электротоваров

Лайфхаки для приватного будинку: про електроприлади, які зроблять ваше життя комфортним

Корисна інформація

Життя у приватному будинку має не лише масу переваг, а й недоліки. І сьогодні ми хочемо поділитись з вами лайфхаками, які допоможуть усунути ці недоліки. Найчастіше власники заміських будинків нарікають на проблеми з обігрівом такого великого приміщення, окремими аспектами безпеки та дрібними побутовими моментами. Усі ці мінуси можна усунути за допомогою правильно підібраних електроприладів. Як саме – читайте у нашому огляді.

1. Тепла підлога – і вам не доведеться приїжджати до холодного будинку.

Якщо заміський будинок використовується як дача, і холодної пори ви приїжджаєте сюди тільки на вихідні, виникає серйозна дилема з опаленням. Гріти будинок без ньому людей - безглуздо, а приїжджати в холодне приміщення і чекати, поки воно нагріється - неприємно. Вихід із ситуації вкрай простий: тепла підлога із програмованим терморегулятором. Управляти такою розумною системою можна через смартфон із будь-якої точки світу. Увімкніть теплу підлогу за кілька годин до свого приїзду, і вам не доведеться мерзнути.

2. Нагрівальний кабель - і накопичення снігу як не бувало.

Навіщо витрачати час на збирання снігу, якщо можна приділити його сім'ї та друзям? Про те, щоб даху та під'їзній доріжці не накопичувався сніг, подбають спеціальні нагрівальні кабелі.Це, по суті, та сама тепла підлога, тільки встановлюють її на даху або під асфальтом. Зверніть увагу, що для цієї мети підходять ті нагрівальні елементи, які виробник маркував "для зовнішньої установки"!

3. Правильний вимикач не змусить вас ходити темними сходами.

Уявіть собі ситуацію: у вас у будинку є сходи на другий поверх, вони освітлюються. Де ви встановите вимикач – вгорі чи внизу? Поспішаємо вас заспокоїти, вибирати не треба! Спеціально для таких випадків існують прохідні вимикачі. Вони дозволяють керувати одним джерелом світла з різних точок. Тобто з кожного краю сходів (або, наприклад, довгого коридору) ви встановлюєте такий вимикач, і можете включити світло з одного боку сходів, а вимкнути вже з іншого.

4. Вчасно виявляйте витік води.

Страх, що у заміському будинку будь-якої миті можуть вийти з ладу комунікації – річ вкрай неприємна. Чим марно переживати, краще контролювати ситуацію. Наприклад, стежити за відсутністю перебоїв у системі водопостачання може автоматична система своєчасного виявлення витоку води

І якщо така неприємна ситуація трапиться, ви відразу отримаєте на свій телефон SMS-повідомлення.

Ми впевнені, що будь-який мінус можна перетворити на величезний плюс за допомогою розумних систем для дому. Звертайтеся до наших консультантів і вони підкажуть, які прилади підійдуть у вашому конкретному випадку.

14.03.2019
©2011-2019 Profelectro.